Report errorHelp us by reporting errors. Read more.

Glumslöv - 6rok - tillsv - 26.450kr/mån

Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact
GET MORE INFO
This housing is a part of the free content in the search engine.
 • 6886154
 • House
 • 155 m2
 • 6
 • 26,450 SEK
 • Yes
GET MORE INFO
This housing is a part of the free content in the search engine.

House for rent, Landskrona, Skåne County, Lybecks väg, Sweden

Läge! Havsnära! Utsikt över Öresund i tre väderstreck och bara några meter till bad och efteråt en skön utedusch!

Huset ligger i Ålabodarna i Skåne, lite norr om Landskrona nära naturreservat och Glumslövs backar.

Huset renoverades 2019 med en tillbyggnad på baksidan och golvvärme i hela huset. Bostadsytan är cirka 155 m2. Värme fås genom en luft-vatten värmepump som sparar el. Stort kök och allrum, stor toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt 2 sovrum på bottenvåningen. Nedgång till källare från nytt trapphus. På övre våningen finns ett stort allrum med ett litet kök, toalett och 2 sovrum. Braskamin både i vardagsrummet och på övervåningen. Källaren är dränerad och helt torr. Det finns 4 rum i källaren och ett par av dessa kan användas för t.ex. förvaring av saker. Avgifter för el, bredband (fiber), vatten och avlopp samt sophämtning tillkommer och det rör sig om cirka 4000 kronor per månad (medelvärde 2022). Om man eldar en del under vintermånaderna i de två kaminerna så sparar man mycket el! Ved finns det gott om!

På tomten finns en härlig trädgård och en stor kulle/sluttning bakom huset, där man från toppen ser nästan hela Öresund! Trädgårdsskötseln kommer vi att hyra in någon att sköta (dvs vi betalar detta) så ni som hyr behöver inte tänka på att vårda den fantastiska trädgården.

Byn ligger i anslutning till ett unikt fiskeläge och småbåtshamn vid kusten av Öresund. Här hittar du bl.a. en hamnrestaurang, kiosk och festpaviljong. Det finns möjlighet till fantastiska promenader på Skåneleden längs kusten, med både sandstränder och bryggor. En fantastisk plats, med närhet till hav och natur, med mindre än 50 meter till bad och hamn från huset. I hamnen kan du äta gott på Ålabodarnas hamnrestaurang nära vattenbrynet och med utsikt över Öresund och Ven. Både restaurang och kiosken har öppet hela sommarsäsongen. Paviljongen är till för olika möten och används ofta till fester. Den årliga hamnfesten hålls i juli och med mycket folkliv och bra musik blir det alltid några trevliga dagar.

Information og data

This house for rent, which is furnished, is located on Lybecks väg in Landskrona. Landskrona has the zip code 26163 and is located in Skåne County. The size of the rental is in total 155 m2 with 6 separate rooms. The house is being rented out as an ordinary rental. The house was created on our service at 12.4.2023, but may have been deactivated and then activated again. The rent is 26,450 SEK per month.


Rutevejledning

I nærheden

 • Training center

  327 m
 • Parking

  444 m

Similar search results